Flori dhe Baby G janë dy fermerët më pak të votuar nga publiku, në televotimin që është hapur që nga spektakli i të premtes.

Kjo do të jetë dyshja e parë që do të sfidohet.

Sipas formulës, ai që humbet largohet menjëherë duke humbur mundësinë për të fituar 100 mijë euro, ndërsa ai që fiton, do të përballet në sfidën e ardhshme.

Në këtë finale të madhe, formula për fituesin, do të jetë mes sfidave dhe votimit të publikut./vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *