Ish-kreu i PD në Kukës, Ibsen Elezi thotë se politikanët parimeve duhet ta bazojnë karrierën në kontributin e tyre, për të qenë njerëz të parimeve.

 

Përmes një postimi në rrjetet sociale, Elezi kujton bisedën me të ndjerin Sokol Olldashi ditën që shpalli kandidaturën për kryetar të PD. Ai bën diferencën mes të ndjerit Olldashi dhe kryedemokratit Bashapër të cilin thotë se karrierën ja kanë dhuruar.

 

“Politikanet per te qene njerez te parimeve duhet ta bazojne karrieren ne kontributin e tyre. Me Sokol Olldashin diten qe shpalli kandidaturen per kryetar i PDSH, pime kafen e mengjesit ne zyren e tij dhe biseduam per rreth 40 min.

 

Nje moment i kerkoj qe mos e pranoj votimin nje anetar nje vote pasi bie ndesh me satutin dhe ne ate moment nuk ishte i favorshem per te. Me thote: Nuk mund ta kundershtoj edhe pse eshte jostatutuor pasi eshte me demokratik.

 

Lulezim Basha kur kuvendin e kerkojne me firma mbi 60% e delegateve dhe me statut duhen 25%, thote qe nuk e lejon procedura.
E kuptoni diferencen e dikujt qe e nderton me pune karrieren ne PD dhe dikujt qe ja dhurojne.

 

I pari pranoi shkeljet statutuore kunder tij per shkak te parimeve. I dyti shkel çdo parim me gjithe statut”, shkruan Elezi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *