Subscribe

Bashkitë e ndërmarrjet e Ujësjellës Kanalizimeve vazhdojnë me intensitet aksionin kundër abuzimit me ujin e pijshëm ne Elbasan .

 

Prej 1 shkurtit grupet e punës janë ne terren dhe po ushtrojnë kontrolle ne te gjitha subjektet.

 

Sipas drejtuesve te ujësjellës kanalizimeve vetëm në ditët e para janë kontrolluar mbi 1000 subjekte dhe pajisur me matësa 77 abonentë nga të cilët 60 biznese.

 

Drejtori i ujësjellës kanalizime ne Elbasan Besmir Prifti,  u bën thirrje konsumatorëve familjarë se fundi i shkurtit shënon mbarimin e afatit për te shlyer detyrimet dhe lidhur kontratat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.