Këngëtari i famshëm britanik Ed Sheeran që pasi lajmëroi se është fejuar me të dashurën e tij Cherry Seaborn në muajin Janar është pyetur pafundësisht për dasmën.

 

Ai i është shmangur pyetjeve të tilla madje disa herë nëpër intervista e ka mohuar se është martuar por duket se presioni i medias i’a ka nxjerrë në shesh të vërtetën.

 

Në një intervistë live për “Access”, Ed është ‘bombarduar’ me pyetje rreth faktit nëse ka lidhur kurorë në fshehtësi me të fejuarën e tij dhe këtë herë nuk tha asgjë por i drejtoi publikut unazën e martesës duke pohuar gjithçka.

 

Ed Sheeran nuk zbuloi detaje se kur apo ku ka lidhur kurorë në mënyrë të fshehtë por duke vështruar unazën e tij tha se kjo gjë do të mbetet gjithmonë e fshehtë për publikun.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *