Manisë së rrjetit social “Tik Tok” nuk po i shpëtojnë as figurat zyrtare. Së fundmi, vëmendjen e ka marrë kryetarja e Gjykatës së Elbasanit, Enkeleda Kapedani, e cila duket se është tepër aktive në rrjetin social, videot e fundit të së cilës janë gjykuar shumë.

 

Por në emisionin e radhës te “Armiku i Popullit” tjetër dritë është hedhur mbi këto video kompromentuese.

 

Klikoni në videon e mëposhtme dhe zbuloni se çfarë ka ndodhur:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.