Një ngjarje e prapritur u shënua gjatë transmentimit të një emisioni televiziv në Rumani. Mediat e huaja shkruajnë se një grua nudo ka ndërprerë transmentimin dhe është futur në studio.

 

Në dorë ajo mbante një tullë, me të cilën kërcënoi prezantuesen Mirela Vaida. Siç duket edhe në video, regjisori përpiqet të ndalojë gruan.

 

Videoja është bërë virale në rrjetet sociale, ndërsa raportohet se gruaja hyri në skenë nga një derë emergjence, e pakontrolluar nga roje apo kamera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *