Kamerat e sigurisë të instaluara brenda dhomave të një shtëpie private në Devon të Anglisë, kanë kapur momentin kur një person futet për të vjedhur në banesën e një 87-vjeçareje me aftësi të kufizuara.

 

Grabitësi 40-vjeçar, Dean Lennox, mori nga shtëpia e të moshuarës një unazë, rreth 100 euro dhe portofolin e bashkëshortit të gruas, i cili kishte humbur jetën kohë më parë.

 

Ishin kamerat e sigurisë dhe alarmi i aktivizuar që alarmoi familjarët e të moshuarës, duke bërë që grabitësi të largohej me shpejtësi.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *