Një trup i gjetur i copëtuar në një kanal në zonën e Rovigo në Itali është identifikuar se i përket një shqiptari nga Durrësi, 72-vjeç.

 

72-vjeçari është Shefki Kurti nga Durrësi dhe prej vitesh jetonte në Itali.

 

Mediat italiane kanë publikaur detaje tronditëse në lidhje me këtë person.

 

Trupi i tij u gjet në kanal i copëtuar dhe i futur në një qese mbeturinash.

 

Autoritetet italiane po punojnë për zbardhjen e rrethanave të plota të ngjarjes ndërkohë që deri më tani dihet se shqiptari ishte pensionist dhe i martuar.

 

Identivikimi i kufomës u bë disa ditë pas gjetjes së copave të trupit nga punonjësiut e mirëmbajtjes së lumit.

 

Fillimisht ata konstatuan një këmbë më pas një krah e më tej u gjet qesja e mbeturinave me pjesët e tjera.

 

Hetuesit e lidhin ngjarjen me një tjetër vrasje makabre që ndodhi në Prill të këtij viti por kufoma nuk është identifikuar deri më tani.

 

Edhe në këtë rast trupi i coptuar u gjend në një qese të zezë mbeturinash.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *