Subscribe

Katër punonjës të Universitetit Bujqësor të Tiranës në Kamëz kanë rënë në prangat e policisë.

 

Dyshohet se këta punonjës kanë abuzuar me një tender.

 

Paraprakisht bëhet me dije se operacioni është në vijim e sipër dhe nuk dihet nëse do të ketë arrestime të tjera apo jo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.