Problemet me pronën kanë detyruar dy banorë të kërcënojnë me vetëvrasje nga tarraca e një pallati në lagjen 11 të qytetit të Durrësit.

 

Sikurse mësohet shkak është bërë kthimi i banesave tek ish-pronarët e tyre. Por dy familjet pretendojnë se dokumentacioni është fals dhe se nxjerrja e tyre është e paligjshme.

 

Ata kanë paralajmërua vetëvrasjen duke u hedhur nga pallati, nëse përmbarimi i nxjerr familjet e tyre jashtë shtëpisë.

 

Policia ndodhet në vendin e ngjarjes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *