Kreu i Këshillit të Emërimeve në Drejtësi, Ardian Dvorani, ka reaguar lidhur me padinë e presidentit Ilir Meta ndaj tij.

Në reagim ai shkruan se të paktën kreu I shtetit po e ushtron një të drejtë që ia njeh Kushtetuta dhe ligji atij dhe kujtëdo duke ironizuar kështu me deklaratat e Metës se do të padiste kreun e KED.

 

 media po mësoj se zoti President, ka vendosur apo po mendohet në fundjavë e deri të hënën, që të bëjë kallzim penal ndaj meje”.Së paku vërej se, si çdo shtetas a funksionar tjetër, më në fund e në këtë rast, Presidenti po e ushtron një të drejtë që, gjithsesi, Kushtetuta dhe ligji ia njeh kujtdo”.

 

 

Megjithatë Dvorani thotë se nuk ka frikë të përballet me ligjin.

 

Edhe këtë detyrim duhet ta pranoj si kushdo tjetër, pa u justifikuar dhe pa u shmangur me lojra mediatike dhe procedurale përballjes me ligjin, një fenomen ky që jo pak herë ka ndodhur me njerëz të pushtetshëm në çdo kuptim të fjalës.Respektimi i barazisë para ligjit dhe zbatimi i tij i barabartë për të gjithë ishte nevoja dhe një nga sfidat më të mëdha për të cilën u miratua dhe po fillon të zbatohet hap pas hapi Reforma në Drejtësi.

One thought on “Dvorani i përgjigjet me ironi Metës: Më në fund Presidenti po e ushtron një të drejtë që gëzon…

  1. Popull kur ky Derr i dhjamosur me parate qe ju vodhi ju bashke me Berishen ne koalicionin Komunist per 8 vite te Arte qe ROPEN tere pasurine Kombetare bashke me doren e fundit Floririn e Krrabes ,qe edhe Enveri nuk e preku Keto jane gjarpinjte qe Helmosen Kombin duke sajuar dhe trullosur Popullin bashke me Bushtren e tije Monika , duke hipnotizuar Popullin Shqipetar ,Dhe qe te mbrojne Lekuren Kanseroze ,bejne thirrje lufte QE POPULLI TI SHPETOJE NGA BURGU ,QE DUHET TE ISHIN BRENDA DHE KOMBI E POPULLI DO TE QETESOHEJ NGA KETO kERMINJ QE JANE FATKEQESIA E MADHE NE KETE KOHE QE JETOJME SPAK-SPAK-SPAK ESHTE I VETMI ILAC PER KETO KAK-ROCHES

Leave a Reply

Your email address will not be published.