Behgjet Pacolli kujton se 10 vite më parë, Kosova filloi dialogun për liberalizimin e vizave, ndërsa kritikon BE-në për mosveprim.

 

Ai shkruan se durimi ka një kufi dhe se BE duhet të pendohet që ka mbajtur të “izoluar popullsinë më pro-evropiane”.

 

“Sot 10 vite më parë #Kosova filloi dialogun për liberalizimin e vizave. BE-ja duhet të pendohet që (ende) ka mbajtur të izoluar popullsinë më të re dhe më pro-evropiane, pavarësisht nëse janë plotësuar kushtet apo jo. Evropa duhet të veproj!! Durimi ka kufi!”, shkruan Pacolli.

Leave a Reply

Your email address will not be published.