Mijëra afganë kërkojnë dëshpërimisht të largohen nga vendi, pasi kontrolli u mor nga talebanët.

 

Nënat e baballarët përpiqen të shpëtojnë fëmijët e tyre me çdo kusht dhe videoja e fundit tregon dramën që po kalojnë.

 

Një foshnjë u kalua në mënyrë të rrezikshme mbi tela nga babai i  tij, e cila e dorëzoi te ushtarët amerikanë që ruajnë aeroportin e Kabulit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *