Gjyqtari i Apelit, Alaudin Malaj jep dorëheqjen nga sistemi i drejtësisë.

Malaj i ka dorëzuar një letër Këshillit të Lartë Gjyqësor ku shpjegon se shkak per largimin e tij është bërë nje marrëdhënie e re pune, e cila sipas tij nis më 1 gusht 2020.

Ne këto kushte, Malaj tërhiqet duke mos iu nënshtruar procesit të vetingut ku do te verifikonte pasurinë dhe pastërtinë e figurës.

Pak ditë më parë dorëheqjen nga Gjykata e Apelit e dha edhe gjyqtari Gjin Gjoni.

Malaj ka punuar pranë sistemit të drejtësisë që prej vitit 1993 duke shërbyer në disa gjykata të vendit. Kulmi i karrierës së tij ishe kur mori drejtimin e Gjykatës së Apelit Tiranë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *