Deputetët e Partisë Demokratike kanë firmosur këtë të mërkurë dokumentin e lënies së së mandatit të tyre.

 

Burime për Vision Plus bëjnë me dije se i pari që ka firmosur dokumentin e lënies së mandatit është lideri historik i PD dhe ish-kryeministri Sali Berisha.

 

Në dokument gjithahstu, tregohen 5 arsye që Partia Demokratike ka vendosur të ndërmarrë këtë vendim ekstrem.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.