Vladimir Putin i ka aneksuar Rusisë katër rajone të Ukrainës shoqëruar me një një fjalim të ashpër, në të cilin ai u zotua se do të ‘shpartallojë’ Perëndimin dhe të çlirojë botën, duke rritur frikën se ai po përgatitet për të vendosur arsenalin e madh bërthamor të Moskës në punë.

 

 

Ai deklaroi se ‘miliona njerëz’ kishin ‘zgjedhur’ të bëheshin vasalë të Rusisë në referendumet e rreme duke thënë se ata ‘janë populli ynë, përgjithmonë’.

 

 

Pas ceremonisë shtetërore dhe firmosjes së dokumenteve, Putin dhe liderët ‘kukulla’ të katër rajoneve të sapo aneksuara kanë bashkuar duart së bashku duke festuar e kënduar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *