Fjalën që mbajti para grupit të vjetër e të ri parlamentar, kryeministri Edi Rama e shfrytëzoi edhe për të rikonfirmuar në detyrë Elisa Spiropalin dhe Taulant Ballën.

 

Spiropali si ministre dhe Balla si kryetari i grupit parlamentar të socialistëve do të jenë pjesë e kabinetit qeverisës gjatë mandatit të tretë.

 

“Do të ndalem në një falenderim të veçantë për ministren Elisa Spiropali dhe për kryetarin e grupit parlamentar të Partisë Socialiste. Të dy kanë punuar fort. Taulanti e ka udhëhequr grupin me një frymë fantastike, Elisa e ushtruar detyrën e saj me mjaft efikasitet, të dy e meritojnë një falenderim të veçantë së bashku me konfirmimin e tyre në detyrë për mandatin e tretë.”

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *