Shumica e njerëzve kanë dëgjuar se kruarja në pëllëmbët e dorës është shoqëruar prej kohësh me dhënien dhe marrjen e parave. Sipas besytnive, nëse ju kruhet pëllëmba e majtë, me siguri do të merrni disa para, dhe nëse pëllëmba e djathtë ju kruhet, do të jepni para.

Supersticioni është i ndryshëm dhe varet se cila pëllëmbë kruhet. Ai thotë se kruarja lidhet me fitimin monetar dhe në varësi të pëllëmbës së majtë ose të djathtë, do të fitoni ose humbni para. Nëse është pëllëmba e djathtë, atëherë do të merrni para, ndërsa dora e majtë nënkupton koston.

Një pëllëmbë e djathtë që kruhet mund të ketë disa kuptime që lidhen me lumturinë, llotarinë dhe paratë, edhe gjithashtu mund të jetë një shenjë e problemeve të mundshme shëndetësore. Specifikat varen nga faktorë të tillë si kultura, gjinia, madje edhe burimi i besimit.

Thuhet se nuk duhet të kruani pëllëmbën e majtë nëse ju kruhet, por duhet të fërkoni pëllëmbën pas flokëve dhe të thoni: “Sa flokë, aq para”, për të marrë sa më shumë para.

Ka edhe shpjegime mjekësore që thonë se kruarja lidhet me energjinë e duarve tuaja. Dora e majtë tregon mundësinë, ndërsa dora e djathtë aktivitetin. Dora juaj e majtë do të thotë që diçka do të shfaqet në jetën tuaj dhe do të duhet të jepni para për të. Dora e djathtë është aktive dhe nëse kruhet, atëherë energjia në fakt del dhe zëvendësohet nga paratë që vijnë.

Për ta bërë pëllëmbën tuaj të kruhet më pak, duhet ta fërkoni në një sipërfaqe prej druri. Pastaj energjia do të transferohet në pemë./vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *