Gledis dhe Ditea po kalojnë së bashku ditën në ishull, larg nga të ferma dhe fermerët.

Dyshja u shfaq duke konsumuar kafe turke dhe bërë “gëzuar”, teksa diskutonin lidhur me gjërat që iu mungojnë nga ferma.

Ditea theksoi se i mungojnë shumë kafshët dhe rutina e fshatit.

Ditea: Mirë ne që flejtëm këtu, po ata atje çfarë po bëjnë?

Gledis: Tek stallat kush ka ikur?

Ditea: Po kryefermer kush është zgjedhur? A e kanë zgjedhur prapë Glorian?

Vetëm njëra nga të dy, Gledis apo Ditea, do të mund të rikthehen në “Ferma VIP”, vendim i cili do të merret nga teleshikuesit përmes votave të tyre.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vizion Plus (@vizionplustv)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *