Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare Kundër Korrupsionit, sekretarit Amerikan i Shtetit Antony Blinken ka paralajmëruar sanksione dhe kufizime vizash për 11 zyrtarë dhe ish-zyrtarë.

 

Përmes një postimi në Tëitter, ai thekson se zyrtarët në fjalë akuzohen për korrupsion.

 

“Në Ditën Ndërkombëtare Kundër Korrupsionit, Shtetet e Bashkuara po vendosin sanksione dhe kufizime vizash për 11 zyrtarë aktualë dhe ish-zyrtarë të korruptuar. Së bashku, ne mund të luftojmë korrupsionin dhe të promovojmë llogaridhënien dhe qeverisjen e mirë.”, shkruan Blinken.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *