Subscribe

Vetëm 10 minuta pas nisjes së provimit të katërt të Maturës Shtetërore, atë të lëndës me zgjedhje, tezat po bëjnë xhiron në rrjet.

 

Tezat e Biologjisë dhe Fizikës janë fotografuar dhe publikuar në rrjtet sociale. 33 mijë maturantë ndodhen para tezës së provimit duke testuar njohuritë e tyre.

 

Provimi nisi në orën 10:00 dhe pritet të mbyllet në orën 12:30, pra nxënësit kanë në dispozicion për të plotësuar të gjitha pyetjet 2 orë e 30 minuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *