Subscribe

Tashmë Dimali po merr pamjen e një bashkie me të gjithë infrastrukturën e nevojshme dhe shtimin e turizmit për të njohur trashëgiminë kulturore dhe jo vetëm.

Ministri Blendi Klosi gjatë një  takimi me banorët në Urën Vajgurore  u shpreh se investimet do të ndikojnë drejtpërsëdrejti në turizëm.

Ndërsa kryetarja e bashkisë Juliana Mema pohoi se po vijojnë projektet për rivitalizimin e zonës.

Këto investime në këtë bashki vijnë në kuadër të ndërrimit të  emrit në Dimal, ndonëse qyteti do te vijoje te mbaje emrin e vjeter Ura Vajgurore.

Qëllimi i ketij ndryshimi eshte jo vetëm përmirësimin e infrastrukturës së nevojshme për banorët e zonës por edhe për t’iu bashkangjitur guidës së vizitorëve që vijnë në qytetin e një mbi një dritareve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *