Dijonis Biba e ka nisur ditën mbarë dhe me një qëllim që mesa duket i ka vënë vetes.

Të mësojë qenin që tu përgjigjet komandave, është “detyra” e Dijonisit, por mesa duket po haset me vështirësi.

Qeni nuk ka pranuar të bindet, ndërsa ka parë më shumë rehatinë e tij.

Bjere dorën, jo gojën o vëlla. Qen i pa marrë vesh. Çohu në këmbë”, dëgjohet të thotë Dijonisi./vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *