Renisi, Baby G dhe Dijonisi diskutuan lidhur me natën finale dhe sfidat që mund t’i presin.

Gjatë bisedës, Dijonisi “ngacmoi” këngëtaren, duke i kërkuar që pas eliminimit të mos largohej. Ai i tha Baby G që të priste edhe pjesën tjetër dhe të gjithë së bashku të festonin. Situata e krijuar shkaktoi të qeshura mes fermerëve.

Pjesë nga biseda:

Dijonisi: Del ti herët, ata që rrinë vonë dalin në dy

Renisi: Sfida e fundit do të jetë kush flen më gjatë

Dijonisi: O beb, po mos ik ti pa dal unë. Më prit atje, ikim gjithë bashkë

Baby G: Pse je aq i keq, nuk e kuptoj. Dy muaj e gjysmë kështu më ke thënë

Dijonisi: Çfarë të kam thënë?

Baby G: Edhe për pak kam dashur të dorëzohem

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ferma VIP Albania (@fermavip.al)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *