Subscribe

Personat që shihni në foto janë dy autorët e grabitjes më dhunë në Mallakastër, Ervis Halimi dhe Musa Gudo.

 

 

Të dy personat u futën për të vjedhur në banesën e Caush Shehajt, 89-vjeç, të cilin e dhunuan deri në vdekje.

 

 

Nga pamjet e siguruara nga Vizion Plus, e dhunuar shfaqet gjithashtu bashkëshortja e Shehajt e cila është edhe e sëmurë.

 

 

Autorët u nisën në banesë për një kasafortë të cilën e kishin pikasur më herët por mundën të vjedhin vetëm 50 mijë lekë të vjetra.

 

 

Sipas dëshmitarëve, kasaforta ishte e mbushur me rërë dhe në të kishte vetëm disa dokumente pronësie që i moshuari i kishte ruajtur nga koha e komunizmit.

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *