Policia italiane arrestoi një shtetas shqiptar që akuzohet për dhunë në familje.

Sipas mediave vendase, 50-vjeçar ka dhunuar për 26 vjet me radhë bashkëshorten. Pre e dhunës së tij kanë rënë edhe fëmijët.

Gruaja ishte larguar një herë në 2015 nga shtëpia.

Por 50-vjeçari ishte shfaqur i penduar para saj, duke bërë kështu që ajo të rikthehej në banesë.

Por vuri se gjërat nuk kishin ndryshuar dhe se dhuna vijoi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *