Dhunë në familje dhe përndjekje pasqyron raporti i 24 orëve të fundit për arrestimet në kryqeytet. Të paktën dy raste përndjeje dhe dy të tjera për dhunë në familje kanë bërë që 4 persona të vihen në pranga.

 

Një 40-vjeçar është arrestuar pasi ka përndjekur për një kohë të gjatë ish të dashurën, ndërsa një tjetër ka përndjekur po ashtu një 28-vjeçare.

 

Nga ana tjetër, në pranga është vënë një 59-vjeçar i shpallur në kërkim për dhunë në familje, si dhe është arrestuar një tjetër person pasi ka dhunuar bashkëshorten e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *