Subscribe

Me hyrjen në fuqi të vendimit të ri për rimbursimin e barnave ndaj koronavirusit janë hapur tashmë debate të reja. E ftuar në Spotlight nga Alban Dudushi, në Vizion Plus, gazetarja e njohur Miirlda Tili ka ngritur problemin e vonesës së përgjigjes së tamponit. Zv. Minisitri I Shnëdetësisë, Albert Nikolla është shprehur se kjo vjen si rezultat I përparësisë.

Albert Nikolla: Ka përgjigje që vijnë edhe pas 7 ditësh, ndoshta edhe pas 10 ditësh

Mirilda Tili: Edhe pas 3 javësh, edhe pasi ju ka ndrruar jetë pacienti edhe ju ka ardhur tamponi që kanë qenë pozitiv

Gjergj Koja: Të tilla raste ka dhe në Itali, edhe në Gjermani që po ndodhin. Gjithë këto rast enuk mund të përgjithësohen, Gjithë kjo punë nuk mund të hidhet poshtë.

Albert Nikolla: Është e vërtetë që ka vonesa, por kjo varet nga përparësia, dikush me simptoma të dukshme ka përparësinë që ta marrë sa më shpejt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *