Albano dhe Dijonisi e kanë marrë me lehtësi dënimin e Agait për të bërë të gjitha punët e fermës në mëngjes dhe darkë.

Ata e kanë nisur ditën në stallë, duke mjelur lopë e dhi, teksa nuk kanë munguar as momentet gazmore.

“A dëshiron makiato me qumësht lope”, iu drejtua Dijonisi Renisit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vizion Plus (@vizionplustv)

Po ashtu, ai ka “përgëzuar”edhe pulën për vezët e bëra.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vizion Plus (@vizionplustv)

Ferma Vip 1 dhe Ferma Vip 2 janë kanalet e paltformës Tring ku mund të ndiqni 24 orë në shtatë ditë të javës çdo gjë që ndodh brenda rrethimit të Fermës VIP./vizionplus.tv/
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *