Mariana dhe BabyGee janë “konfuzuar” gjatë vizitës së tyre në vathë, teksa diskutonin se me kë çiftëzohet delja.

“Delja ka burrë…Kë ka burrë delja? Delja ka burrë dhinë”, thotë Mariana.

Nga ana tjetër, i vetmi informacion me të cilin BabyGee e ka ndihmuar ishte se qingji është më i vogli.

BabyGee: Lopa ka burrë atë të madhin

Mariana: Po, lopa ka burrë demin

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @fermavip.al

24 orë në shtatë ditë të javës “Ferma VIP” transmetohet në dy kanale të dedikuara të platformës Tring, me cilësi absolute, ku mund të ndiqni lojërat dhe diskutimet e fermerëve./vizionplus.tv/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *