Ndarja e punëve të shtëpisë u kthye në një temë debati mes fermerëve.

Ditea sugjeroi një mbledhje mes fermerëve dhe të ndajnë punët e shtëpisë.

Kjo u kundërshtua nga Çiljeta, e cila tha se mbledhja duhet të jetë mes vajzave dhe djemtë të mos përfshihen me punët e shtëpisë.

Ndërsa ky sugjerim, nuk u prit mirë nga Ditea, e cila u shpreh se duhet një mbledhje me të gjithë fermerët dhe jo vetëm vajzat.

Ajo tha se edhe djemtë duhet të përfshihen në punët e shtëpisë dhe t’i ndihmojnë.

Pjesë nga biseda:

Ditea: Duhet të bëjmë një mbledhje dhe të ndajmë punët.

Çiljeta: Po këtë po sugjeroj dhe unë, një mbledhje me ne vajzat dhe të ndahemi.

Ditea: Jo, jo të vajzave, por të gjithë fermerët.

Çiljeta: Çunat të bëjnë plehrat ndonjë gjë kështu.

Ditea: Jo, çunat kanë bërë ç’do gjë dhe do ta vazhdojnë ta bëjnë.

Çiljeta: Po kush çuna do të bëjnë? Renisi është keq nga mesi.

Ditea: Dijonisi i bën gjërat, verandën e bën, po ashtu edhe Valeri.

Çiljeta: Valeri bën ç’do gjë.

Valeri: Unë bëj gjithçka. /vizionplus.tv/

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ferma VIP Albania (@fermavip.al)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *