Subscribe

Kandidati për deputet i PS në Tiranë, Plarent Ndreca nuk sheh asgjë të paligjshme në databazën me të dhëna personale të qytetarëve.

 

Gjatë një interviste për edicionin qendror të lajmeve në “Vizion Plus”, Ndreca deklaroi se është normale që çdo parti të ketë një skedar, me informacione për një pjesë të qytetarëve.

 

“Nuk shoh asgjë antiligjore, të paligjshme në këtë aspekt që një parti politike të ketë një databazë. Mund të mblidhen informacione dhe të përpunohen. Dyshimet do të hetohen nga organet përkatëse dhe do të dilet në përfundime. PS ka të dhëna dhe informacione mbi prirjet politike të një pjese të qytetarëve. Kjo i shërben PS për të bërë strategjitë e saj, planet e saj për mënyrën si do i qaset elektoratit. Është pjesë e një skupi mediatik për të prodhuar një lajm në prag të zgjedhjeve. PS ka një databazë, si partitë e tjera, që përmbledh informacionet. Çdo organizatë mund të mbledhë informacione në mënyrë të ligjshme.”

 

Duke u ndalur edhe te gara elektorale në Tiranë, Plarent Ndreca, që mban numrin 20, u shpreh se sigurimi i 20 mandateve nga ana e PS është i mundshëm. Sipas tij, njerëzit janë të qartë për diferencën me garuesve.

 

One thought on “Databazë me të dhënat personale/ Plarent Ndreca: Nuk ka asgjë të paligjshme

 1. HEU, DATABAZË PËR TË DHËNAT PËRSONALË! EU, GATABRAZË NDËR NXËNA OUH,
  TËRRSOZGALË!! NJË NGJARJE E VËRTETË, ZIJË VRARJE PËRJETË: KUR NJË SHKRIMTAR
  MREGIMTAR NGA USA SHKON TË I FALË PËR PASURI AH, LETËRISI OR,DASHURIE TË
  KRIJIMTARISË MBARË SHQIPTARE NË BIBLIOTEKËN KOMBËTARE SHIPTARE TIRANË;
  DHE, GJATË DEPONIMIT VETË AUTORI PO URON DHE DESHIRON O,PËR PLOTSIMIN
  DHE RIBASHKIMIN SA MË URGJENTË TË TË GJITHA TROJEVE SI DHE,KTHIMIN DHE RI-
  BASHKIMIN EDHE RIATDHESIMIN E TË GJITHA TROJEVE MBARË SHQIPTARE;POR OH,
  NJËRA PREJ PUNËTOREVE NGA BIBLIOTEKA KOMBËTARE SHQIPTARE,KUNDËSHTON
  KATEGORIKISHT PËR RIBASHKIMIN DHE RIATDHESIMIN E MBARË SHQIPTARISË; AH,
  ATËHERË I PREKUR DHE NERVOZUAR VETË AUTORI I MBI 22 VEPRAVE LETRARE,PO
  I DREJTOHEJ DHE THOTË: “HEJ TI, QË KUNDËRSHTON RIBASHKIMIN E SHQIPTARISË,
  PA SHKO DHE BERË ADN SE,A JE GJAK SHQIPTARE APO,JE NDONJË GJAK A GJENË O,
  JO SHQIPTARE,PO TJETËRFARE;SI PSH GREKE, RUSE, TURKE, ARABE, SERBË, ETJ.!”
  TË FALA MANI,USA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *