Kapricot e motit janë më të dukshme se kurrë këto ditë në Britaninë e Madhe.

Mjafton të kujtojme se në very të Britanisë, në Skoci temperaturat kanë shkuar deri në -5 grade celcius dhe dëbora ka mbuluar të gjithë zonat.

 

 

Shqetësimi më I madh ka shkuar për transportin dhe akset rrugore që kanë paraqitur shumë problematika për shkak të dëborës dhe ngricave të mëdha.

 

 

Ndërsa në jug, në Angli, panorama është krejt tjetër, temperaturat në orët ne vazhdim pritet të shkojnë deri në 20 grade.

 

Dielli që është i rrallë në këtë pjesë të Europës I ka shijuar shumë qytetareve por koha do të vazhdojë të jetë e tillë të paktën deri në fundjave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *