Covid-19 i ka marre jeten politikanit te njohur Marko Bello.

Ish deputeti i PS dhe funksionari i larte ne qeverisjet e majta nderroi jete ne moshen 59 vjecare ne Turqi.

Bello ishte derguar per kurim ne Turqi pas rendimit te gjendjes shendetesore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *