Ema Andrea, ka ardhur me një rrëfim ndryshe këtë të premte në “Albano Show” në Vizion, plus ku i është përgjigjur pyetjeve provokative të moderatorit të emisionit Albano Bogdo.

E pyetur nga Bogdo se cila është kategoria porno që i pëlqen më shumë, Ema Andrea shprehu habi pasi tha se nuk e dinte që kjo gjë ndahej në kategori.

Lexo edhe :

Related Posts

Pjesë nga biseda:

Albano Bogdo: Kush mendon se është kategoria më e mirë porno?

Ema Andrea: Kategoria e vet. Pse ka kategori porno.

Albano Bogdo: Po ka kategori, pse ti mendon se është porno dhe kaq.

Ema Andrea: Mendoj se është një komerç për të kaluar kohën, apo për tru eksituar.

Albano Bogdo: Jo, ka kategori të ndryshme, ka BBC. BBC është media lajmesh në Angli.

Ema Andrea: Çfarë lidhje ka me pornon. Megjithatë nuk më komplekson mua.

Albano Bogdo: Ua kam bërë priftërinjve.

Ema Andrea: E çfarë kanë thënë priftërinjtë.

Albano Bogdo: Ç’nuk kanë thënë, ata nuk kanë lindur pleq. Hoxhallarët kanë thënë që Mia Khalifën s’do e falë Zoti.

Ema Andrea: Ajo që dua të them unë se sot porno është bërë shumë publike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *