Subscribe

Deputeti i Partisë Socialiste, Ervin Bushati I ftuar në Spotlight nga Alban Dudushi, në Vizion Plus, u shpreh se Partia Demokratike sipas tij ka një skemë humbëse për zgjedhjet e 25-Prillit. Sipas tij, në Tiranë, Basha mund të marrë vetëm 8 deputetë, pasi kaq e ka ambicien.

“Nga Partia Demokratike, u nis një proces votimi që nuk shkoi në asnjë vend. Bënë një process votimi, një kandidat një votë, që edhe ajo nuk u zbatua. Asnjë nga ato, unë di që në të gjitha zonat e Tiranës nuk ka shkuar asnjë aty ku u votua nga baza demokratike. Tjetër… Ata që janë kandidatë sot të PD-së nuk janë demokratët e vërtetë, seps ekanë edhe këtë bagazhin tjetër. Asnjë nga prezantuesit, deputetët demokratë dhe ndoshta për herë të parë, z.Basha ka ditur të bëjë matematikë dhe ka paraqitur vetëm 8 kandidatë të PD-së në qarkun e Tiranës, për të cilin mund të them se jam më i informuar se këtu bëj fushatën. Ka paraqitur vetëm 8 kandidatë dhe i nëntor do ishte Sali Berisha, duke llogaritur se sa marrin edhe aleatët, shkon tek numri i vet, normal, tipik. Dhe kaq e ka dhe ambicien.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *