Disa të dënuar në burgun e sigurisë së lartë në Burrel kanë kërcënuar me grevë urie nëse kërkesa e tyre ndaj drejtorisë nuk plotësohet.

 

Mësohet se të dënuarit kanë kërkuar përmirësim të kushteve të qëndrimit, pasi në dhomat që ata qëndrojnë ka prani të lagështirës dhe të mykut.

 

Kërkesa e tyre është që të lyhen ambjentet në të kundërt do të nisin grevën.

 

Burime nga drejtoria e Burgut të Burrelit thanë se janë njohur me kërkesat e të dënuarve dhe se po merren masa për përmirësimin e kushteve të ambjenteve të brendshme.

 

Ndërkohë sa i përket grevës, drejtues të burgut thanë se më parë të burgosurit duhet të kërkojnë leje.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *