Ato kanë vërtet një ngjashmëri të madhe, e ndokush mund të mendoje se Brooklyn e ka kërkuar vetë kështu. Po flasim për të dashurën e djalit të Victoria dhe David Beckham.

Phoebe Torrance është 25 vjece dhe në pamje të parë duket se ka shumë ngjashmëri me ish yllin e Spice Girl kur ishte e re.

E dashura e re e Brooklyn ëndërron të ketë një karrierë si aktore dhe të paktën pamja e jashtme teper joshese nuk I mungon.

Përf momentin ajo ka luajtur vetëm në dy filma horror “Mandy The Doll” dhe “Six Rounds”.

Ndonëse Brooklyn e ka bërë tashmë privat profiling e vet në instagram, dyshja e re e të dashuruarve nuk I ka shpëtuar dot mediave rosë në Britani.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *