Ai nuk njeh më fytyrat e njerëzve, madje as të afërmve dhe miqve më të afërt.

 

Brad Pitt u zbulua se vuante nga një sëmundje e rëndë me çrregullim neurologjik që nga viti 2013, por me kalimin e viteve sëmundja është përkeqësuar.

 

“Askush nuk më beson! Dua të takoj një person tjetër që vuan nga kjo”, tha ish-bashkëshorti i Angelina Jolie.

 

Pitt pretendon se ka qenë i sëmurë që nga viti 2103, kjo është arsyeja pse ai e ka kaluar shumicën e kohës brenda për vite me rradhë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *