Subscribe

Nga fundi i vitit 2017 deri në janarin e këtij viti “Boeing Boeing”, komedia franceze në skenën shqiptare, e konkretisht në atë të Teatrit Kombëtar Eksperimental “Kujtim Spahivogli” po përsërit suksesin e skenave botërore, në optikën e kritikës, vetëm në njërin element, atë të numrit të lartë të vënies në skenë, me më shumë se 100 herë. Pse ky sukses në shifra?

Komedia i përket viteve 60. Bernardi është një i pamartuar. Ai ka tre dashnore stjuardesa në të njëjtën kohë.

Një ndryshim në orarin e fluturimeve që Bernardi kujdesej t’i rregullonte vetë, bëri që dashnoret të takoheshin në shtëpinë e tij. A përmbushi vepra nën regjinë e Kiço Londos idenë e marrëdhënies ndërgjinore?

Për Entela Binerin, nuk është në dobi as të vetë shfaqjes dhe aktorëve, angazhimi i disa prej tyre në dy shfaqje njëherësh.

Pa e anashkaluar kritikën, ftesa për të shkuar në teatër është e perhershme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *