Subscribe

Bllokimi i rrugës shkaktoi sërish trafik. Udhetarë e shofere u ankuan për vonesat e krijuara.

 

Ndërsa një nga shoferët e kamionëve tha se duke mbetur pa punë po u krijohen probleme financiare.

 

Bllokimi i rrugës drejt guroreve vjen pas një përplasjeje të fortë mes qeverisë dhe këtyre bizneseve.

 

Këto të fundit fituan të drejtën e vijimit të punës nga gjykata.

 

Por qeveria tha se do ta vazhdonte betejën ligjore.

 

Madje ministri i mjedisit dhe tirizmit blendi klosi siguroi se shumë shpejt, mali i tomorrit do të jetë park kombëtar dhe një zonë e mbrojtur nga shteti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *