Një 17-vjeçar, identiteti i të cilit nuk bëhet me dije, është rrëzuar nga 2 metra lartësi në fshatin Shelegar të Sarandës.

 

Nga rrëzimi, ai ka pësuar fraktura të rënda në kokë dhe trup.

 

Adoleshenti u transportua në gjendje kritike në urgjencën e Sarandës. Për shkak të gjendjes së tij të rënduar, ai u dërgua më pas me helikopter drejt Traumës në Tiranë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *