Këtë mëngjes ka rënë gongu për fermerët, i cili i ka lajmëruar për të filluar punët e fshatit.

Valeri, Floriani dhe Mariana janë të parët që janë zgjuar dhe kryefermerja ka ndarë detyrat e tyre.

Valeri ka shkuar të mjelë lopën, ndërsa Floriani i ka dërguar ushqim pulave dhe më pas është marrë me pastrimin e stallave.

Të dy fermerët i kanë përfunduar me sukses detyrat e caktuara. /vizionplus.tv/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *