Shumë vizitorë, jo vetëm shqiptarë, por edhe të huaj, e cilësojnë bregdetin shqiptar një destinacion të preferuar për të kaluar pushimet e verës. Nuk janë të paktë personazhet e njohur që promovojnë bukuritë e vendit.

 

Një nga ata është edhe ish-presidenti Behgjet Pacolli, i cili ka zgjedhur të kalojë disa ditë në Shqipëri.

 

Krahas një fotoje të publikuar në llogarinë e tij të “Facebook”, ai e krahason vendin tonë me Kroacinë, Spanjën dhe Maldivet.

 

“Ne nuk kemi nevojë për Maldivet, Spanjën apo Kroacinë kur kemi Shqipërinë”, shkruan Pacolli.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *