Subscribe

Kryetari i Partisë Demokratike Lulzim Basha u ndal këtë te premte ne Kavajë, ku u takua me tregtaret te biznesit te vogël ne këtë qytet.

 

Gjatë bashkëbisedimit, Basha u premtoi tregtareve se ai do te jetë në krahun e tyre dhe do të mbështesë heqjen e biznesit nga skema e TVSh-së.

 

Ky është takimi i parë i Bashës pas protestës të zhvilluar të martën, ku për një orë një pjesë e biznesit të vogël në shenjë proteste uli qepenat.

 

Përfshirja në skemën e TVSh-së hyri në fuqi më 1 prill dhe sipas tregtarëve, kjo do të rrisë kostot për ta, duke iu rrezikuar falimentimin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *