Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, ka zhvilluar një takim me qytetarët e Qesarakës gjatë kësaj të diele. Gjatë bisedave me qytetarët, Basha deklaroi se atyre do t’iu garantohet ekonomi e fortë, pas ardhjes së tij në pushtet.

 

Ai nënvizoi që do të punojë për një zhvillim të qëndrueshëm, një ekonomi të hapur dhe konkuruese.

 

“Kjo sipërmarrje e vështirë dhe jetike nis nga çlirimi i sistemit politik, që zëri i qytetarëve të dëgjohet, e që institucionet dhe të zgjedhurit të jenë në shërbim të qytetarëve”, – u shpreh Basha gjetë bisedave ne qytetarët.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *