Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, shprehet se Guardia di Finanza ka konfirmuar denoncimin e opozitës se në Shqipëri, ka hyre fara vietnameze e kanabisit, çka sipas tij, është mohuar nga kryeministri Edi Rama. Në një postin në Facebook, Basha shkruan se kryeministri dhe Ministri i Brendshëm kanë mohuan dhe paraqitën si vetëvrasje edhe ngjarjen në Shëngjergj, qe ishte vrasje për drogën. Po ashtu, kreu i PD-së thotë se Rama e Tahiri kanë mohuar se në zonën e Tapizës, trafikantët marrin gra e fëmijë, për të punuar kanabisin, por se janë ndaluar 5 persona që dërgonin gratë me furgona në Malësitë e Krujës, për të punuar ne parcelat e kanabisit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *