Subscribe

Puna për ndërtimin e pjesës së mbetur të unazës së Tiranës është shtrirë në të 7 lotët e mbetura.

 

Ministrja Belinda Balluku inspektoi lotin 7 në zonën e Paskuqanit, ku apeloi ndaj banorëve që kanë dokumentacione pronësie, të aplikojnë për të përfituar nga shpronësimi.

 

 

Sipas Ballukut të gjitha familjet që preken do të trajtohet me skemën e vendosur nga qeveria, që është bonusi i qirasë si dhe një banesë sociale.

Është pikërisht kjo skemë që sipas qeverisë ka gjetur edhe mirëkuptimin e banorëve, të cilët kanë nisur të lirojnë shtëpitë për sheshet e ndërtimit.

 

 

 

Javës që shkoi u miratua fondi prej 3.1 miliardë lekë për shpronësimet, ku përfitues në këtë fazë janë 620 pasuri, ku përshihen banesa si dhe troje.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *