Kryetari i Grupit Parlamentar të Partisë Socialiste Taulant Balla ndodhet në Bruksel ku do të marë pjesë në takimin që do të zhvillohrt mes Kuvendit të Shqipërisë dhe Parlamentit Europian, në kuadër të Komitetit Parlamentar të Stabilizim-Asocijimit BE-Shqipëri.

 

 

Në rendin e ditës së kësaj mbledhje do të jetë miratimi i rezolutës së hartuar nga euro-deputetët për Shqipërinë. Në dokument, euro-deputetët përshëndesin çeljen e negociatave të me Bashkimin Evropian duke theksuar se kjo është një fazë e re në rrugëtimin e Shqipërisë.

 

 

Postimi i plotë i Taulant Ballës:

Mirëmëngjes😀

nga 🛬Brukseli📍ku mbërritëm për Takimin mes Kuvendit të Shqipërisë dhe Parlamentit Europian, në kuadër të Komitetit Parlamentar të Stabilizim-Asocijimit BE-Shqipëri.
🇦🇱🤝🇪🇺

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *