Ish-kreu i Shërbimit Informativ Shtetëror, Bahri Shaqiri është emëruar zevendesminister i transporteve. Shaqiri ka mbajtur postin e kreut te Shërbimit Sekret shqiptar nga 2005-ta, deri ne vitin 2012, kur u shkarkua nga presidenti i sapo zgjedhur Bujar Nishani. Me pas Shaqiri ka mbajtur postin e këshilltarit te ministres se mbrojtjes Mimi Kodheli. Ndërkaq qeveria ka miratuar edhe zëvendësministren e re te ekonomisë, Adela Karapici; zëvendësministrin e bujqësisë Roni Telegrafi, si dhe prefektin e Lezhës Eduard Ndreca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *